De beleidsmedewerkers

Situatie Een gemeentelijke organisatie stuurt een aantal offerte managers met de vraag naar verbetering van de verwerking van informatie. Er komt veel op hen af, hoge druk om te handelen, weinig speelruimte.

Vraag  Kan de cursus ‘beeldscherm lezen’ uitkomst bieden?

Actie:  Een tweetal offerte managers bezoeken een open training Effectief lezen en geven een positief advies. Vervolgens nemen alle afdelingsleden deel aan een op maat gemaakte training.

Resultaat: Uitermate positieve beoordeling van het resultaat van de training. Gemiddeld 3,5 maal versnelling van het leesresultaat en rustiger verwerking van informatie. Eindelijk een cursus waar je wat aan hebt, verzucht één van de deelnemers.

Bij een andere gemeente is de raad getraind na de aanschaf van iPads voor het raadswerk. Veel overheid organisaties bieden momenteel de training van Pro Read aan, omdat er veel ervaring is in zowel beeldschermlezen en ook training vanaf papier.

Wat is uw praktijk?

Veel voorbeelden vanuit de praktijk zijn te benoemen, in individuele benadering en team trajecten. Het richten van een Management Team en het leren verkopen van jonge verkopers.

Wat is uw vraag die wij kunnen beantwoorden.

  • Vragen? mail!

    Mail Dissel Development voor antwoorden op uw vragen.