In company training

Op andere locaties of binnen uw eigen organisatie kan een in-company training worden georganiseerd. Een in company training is al interessant vanaf 6 deelnemers. Eventueel kan de training voor uw organisatie worden aangepast aan de functie of de werkzaamheden van de deelnemers.

Deze training wordt in het Nederlands gegeven. Op verzoek kan de training in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees of Frans worden gegeven.

Ons beeldschermlezen programma als in company training

Ons beeldschermtraining kan ook als in company training gegeven worden. Dit programma is vooral interessant voor mensen die regelmatig tot veel moeten lezen vanaf een computerscherm. Voor elke deelnemer moet wel een pc of laptop beschikbaar zijn in een klaslokaal. Beeldschermlezen kan in het Nederlands, Engels of Spaans worden gegeven. Wij kunnen de training ook aanbieden op VMBO of basisschool niveau voor mensen die de Nederlandse taal minder goed machtig zijn.

Als workshop.
Tijdens de workshop worden een aantal onderdelen uit onze tweedaagse training behandeld. De vaardigheden die aangeleerd worden kunnen direct in de praktijk toegepast worden. 80% van de tijd zijn de deelnemers bezig om de vaardigheden toe te passen aan de hand van oefeningen, leesteksten en testen en het werken met onze unieke Reading Accelerator®.

E-coaching

Na het volgen van onze 1 of 2 daagse training in Snel en Effectief Lezen/FleXlezen® ondersteunen we de deelnemers met 4 weken motiverende E-coaching. E-coaching werd door onze oud deelnemers als zeer positief ervaren.